Kennismaking

Mocht je geïnteresseerd zijn in een traject met mij, dan maak ik graag kennis met je. Je kunt mij bellen of mailen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we je hulpvraag. Ik geef aan wat ik voor je kan betekenen en je kunt kijken of je een klik met mij ervaart. Op basis daarvan kun je een keuze maken voor het vervolg.

Werkvormen

leder mens is uniek. Ik werk vanuit het echte contact met jou. Door goed te kijken en te luisteren naar jou kan ik de therapie gepast vormgeven. Bij de begeleiding kun je denken aan de volgende werkvormen:

acceptance and commitment therapy (ACT)

eye movement desensitization and reprocessing (EMDR)

systemische opstellingen

ontspanningsoefeningen (visualisatie/meditatie/mindfulness)

herinneringsactiviteiten

zin- en betekenisgeving

schrijfopdrachten

G-schema

wandelen in het bos

psycho-educatie

rollenspellen

Tarieven en vergoedingen

De kosten voor een consult bedragen € 90,- per uur. Dit tarief is vrijgesteld van BTW.

Vergoeding via de aanvullende zorgverzekering

In veel gevallen vindt (gedeeltelijke) vergoeding plaats vanuit de aanvullende zorgverzekering. In dit geval wordt er geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Vraag hiernaar bij je eigen ziektekostenverzekering of bekijk het vergoedingenoverzicht van de NFG.

Vergoeding bedrijf / organisatie

Veel werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en re-integratie. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. Eventueel kan ik je hierin bijstaan indien gewenst.

Eigen bedrijf of ZZP

De kosten die je maakt voor psychosociale hulpverlening zijn fiscaal aftrekbaar onder beroeps- of bedrijfskosten.

Vergoeding via de gemeente

In sommige gevallen is vergoeding vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) mogelijk. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met jouw gemeente.

Mag ik je helpen?

Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.