Lezingen en workshops

Ik verzorg lezingen, workshops en intervisiebijeenkomsten voor verschillende groepen geïnteresseerden; medisch professionals, scholen, maatschappelijke organisaties, werkgevers en werknemers. Mijn onderwijsaanbod is geschikt voor iedereen die graag meer over het onderwerp rouw en verlies wil weten. Ik stem het programma graag af op de doelgroep en jouw wensen. Op basis daarvan maak ik een offerte op maat. Ben je geïnteresseerd in een lezing of workshop over rouw en verlies door mij? Neem dan contact met mij op.

Ik heb lezingen mogen verzorgen voor:

het UMC Utrecht

het ANIOS+ programma van Locum Consult

een landelijke intervisiebijeenkomst van huisartsen

het offward programma voor studenten van Selective Utrecht Medical Master (SUMMA)

het Nationaal Psychologie Congres NIP

een bijeenkomst van maatschappelijke partners ten behoeve van EvE Maastricht

Mag ik je helpen?

Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.