Verlies- en rouwtherapie | Psychosociale therapie | Wandeltherapie
 

Tarieven en contact

Tarief

praktijkruimte

Mocht je geïnteresseerd zijn in een traject met mij, dan maak ik graag kennis met je.

Je kunt mij bellen of mailen om een intakegesprek in te plannen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Tijdens het intakegesprek maken we kennis en verkennen we je hulpvraag. Ik geef aan wat ik voor je kan betekenen en je kunt kijken of je een klik met mij ervaart. Op basis daarvan kun je een keuze maken voor het vervolg. Het intakegesprek is kosteloos. De kosten voor de vervolgafspraken bedragen € 85,- per uur.


Vergoeding via de werkgever
Werkgevers en vakbonden zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Dit betekent dat er mogelijk ook in jouw arbeidsvoorwaarden of CAO een budget is opgenomen voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij je werkgever navragen of de kosten voor mijn begeleiding kunnen worden vergoed vanuit dit opleidings- of bijzonder budget.


Contactgegevens

tel: 06 - 462 90494
mail: info@dorienverloop.nl


 

 

 

 

E-mailen
Bellen